1.  Fitness

Fitness staat ondertussen al jaren met stipt op nummer 1 binnen Nederland. Dat is ook niet zo gek want het is een sport die je gemakkelijk zelf in kunt plannen buiten je werkrooster om. Met het groeiende aantal sportscholen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden.

2. Hardlopen

Ook hardlopen is gemakkelijk in de plannen in je dagelijkse routine. Zo kun je ‘s ochtends wat eerder opstaan en nog een half uurtje gaan hardlopen voor je werk, dat is meteen een goede start van je dag. Toch niet zo’n ochtend mens? Het is ook prima in de avond te doen natuurlijk. Meer weten over hardlopen? lees deze beginners tips op het hardloopblog.

3. Wandelen

Dit lijkt voornamelijk populair onder de wat oudere generatie, maar ook veel volwassenen kiezen ervoor om gezellig samen een avond wandeling te maken. Zo kun je meteen lekker bijpraten en kom je ook in beweging. Een stuk efficiënter dan op de bank hangen! En wie weet is een wandelvakantie iets voor je!

4. Zwemmen

Een privé zwembad zullen de meeste niet hebben thuis. Gelukkig kun je je vaak voor weinig geld inschrijven bij een zwemlocatie in de buurt. Vaak worden hier op bepaalde dagen zwemlessen gegeven aan de kids. Alle andere dagen en tijden kun je dan gewoon komen. Sommige zwemlocaties hebben een fitness erbij, zo kun je 2 activiteiten combineren in 1.

5. fietsen

Al hoewel het aantal wielrenners juist daalt zijn er nog wel veel mensen die ervoor kiezen om een stukje te fietsen. Ook dit kun je gezellig samen doen met je vriend of vriendin bijvoorbeeld. Zo houd je elkaar mooi op de been en heb je meteen wat tijd voor elkaar vrij. Wil je een start maken? Lees dan dit artikel over waar op letten bij het kopen van een racefiets.

Terug naar Lifestyle coach
Gerelateerde artikelen